Nasıl Yapılır

Google+ hesabı nasıl silinir?

By

on

Google+, Facebook ve Twitter gibi etkin güç sayabileceğimiz sosyal medya servislerinden popülerlik açısından gerisinde kalıyor. Eğer siz de benim gibiyseniz yani üçüncü bir hesapla başa çıkamayacağınızı düşünüyorsanız Google+ hesabınızı, Gmail gibi diğer Google servislerine veda etmeden, istediğiniz zaman silebilirsiniz.

Google hesabınızla plus.google.com/downgrade/  adresine giriş yaparak direkt olarak tek tıkla Google+ hesabınızı içerdiği tüm verilerle birlikte silebiliyorsunuz.

Google hesabınızı tamamen silmekle aynı zamanda Gmail ve Youtube gibi Google servislerini de silmiş olursunuz bu yüzden Google ile tamamen işiniz bitene kadar o linke dokunmak istemezsiniz. Odak noktanız Google+ olduğu için Profili silin ve ilgili Google+ özelliklerini kaldırın linkine tıklamanız yeterli.

Diğer aşamada, size Google+ içeriklerini yani çerçevelerinize eklediğiniz kişileri ve Google+ ile gönderdiğiniz şeyleri ya da Google profilinizin tamamını silip silmek istemediğinizi sorulacak. Google profilinizi silmek Google+ hesabınızı kaldıracaktır ve profilinizi gerektiren tüm servisleri kullanmaktan sizi alıkoyabilir. Eğer sizin için sorun yoksa Google profilini tamamen sil linkine tıklayın, hesabın silindiğinde geri döndürülemeyeceği hakkında bilgilendiren kutucuğu işaretleyin ve Seçilen servisleri kaldıra tıklayın.

About admin

Recommended for you

2 Comments

  1. gamze

    Nisan 1, 2015 at 4:29 pm

    ben google plustaki hesabımı kullanıcı adı ve şifresiyle tamamen unuttum aramada fotoğrafım görünüyor ne yapmam gerekiyo fotoğrafımın görünmesini istemiyorum ve hesabımı tamamen kalıcı olarak silmek istiyorum ama kullaanıcı adı ve şifremi bilmedğim için silemiyorum hesabımı lütfen bana yardımcı olun

  2. volkan

    Eylül 22, 2016 at 9:41 am

    google’a bildirin

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir